Ansökan inför studieåret 2019-2020

 

Konstskolan Idun Lovén är en skola för konstnärlig utbildning där vi erbjuder två tvååriga utbildningar, en för måleri och en för skulptur. Varje läsår består av 40 veckors heltidsstudier. Du ansöker till våra utbildningar genom att skapa ett konto på vår webbplats och därefter ladda upp digitala arbetsprover. Med digitala arbetsprover menar vi bildfiler, ljudfiler eller videofiler. Det innebär att du ska fotografera av dina två- eller tredimensionella arbetsprover som t ex måleri, teckning och skulptur.

 

Expeditionsavgiften för ansökan är 150 kr och betalas via webben när du skapat ditt konto.

 

Du kan redigera din ansökan och lägga till/ byta ut filer i mediabiblioteket för arbetsprover fram till sista dagen för ansökan. (Det går att ansöka både till måleri och skulptur i samma ansökningsomgång. Du blir då tvungen att skapa två separata ansökningar).

 

Mer information om hur du söker får du när du klickar dig vidare till ansökningsplattformen nedan.

 

OBS!

Nästa läsår kommer Konstskolan Idun Lovén att befinna sig på en ny adress. Vi är mycket glada för att vi i framtiden kommer verka som en konst och kulturutbildning i lokaler som befinner sig i anslutning till Södertörns Högskola på Campus Flemingsberg.

 

Ansök till skulptur

 

 

Ansök till måleri

 

 

Den sista dagen för ansökan till studieåret 2019 - 2020 är 12 maj. Höstterminen 2019 börjar 19 augusti.

 

 

Har Du frågor?

Ring expeditionen 08-660 66 99.

Telefontid kl 9.00 - 12.45.

 

 

Studiemedel  |  Statistik

Copyright © Konstskolan Idun Lovén. All Rights Reserved.